Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

Vervolg op de dekking van Chava

34 pootje Baron
ameland-411

Inmiddels is het alweer drie weken geleden sinds ons bezoek aan Deauville. Helaas kunnen we hier nog niet met zekerheid vertellen dat Chava echt zwanger is, maar we kunnen natuurlijk wel even laten weten hoe het tot zover gaat.

Sinds we weer thuis zijn merken we dat Chava langzaam een beetje aan het veranderen is in haar gedrag. Normaal gesproken zoekt zij binnen de roedel vaak naar een eigen (rustig) plekje, maar nu zoekt ze ons steeds vaker op. Ze kruipt bij ons op de bank en ook als je op de stoel zit zal zij dit niet onbenut laten om er lekker bij te kruipen. Ze verandert echt in een echte knuffelkont. De laatste paar dagen merken we ook bij mama Fay veranderingen in het doen en laten. Zij lijkt zich wat meer naar de achtergrond te verplaatsen en houdt van daaruit heel erg goed in de gaten of alles goed is met haar kleine meid. Ook tijdens de wandelingen ziet zij er op toe dat er niets bij Chava in de buurt komt.

Uiteindelijk zegt dit natuurlijk nog helemaal niets over een daadwerkelijke zwangerschap maar we krijgen hierdoor wel goede hoop. In het midden van volgende week zullen we meer zekerheid hebben als we bij de dierenarts gaan kijken middels een echo. Dan kunnen we hopenlijk ook meer vertellen richting toekomstige pup eigenaren. Tot die tijd billen op elkaar en duimen maar...