Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

Het is zover Chava is loops

Genius.2
Chava Fasa Van het Wilmershof in Honfleur.2

Hehe

Deze week is Chava loops geworden en dus gaan alle alarmbellen af.

Eindelijk kunnen we vooruit gaan kijken en plannen. Na ons laatste bezoek rond 5 mei kunnen we natuurlijk niet wachten tot het zover is, maar de natuur laat zich natuurlijk niet dwingen en was het ook gewoon een kwestie van afwachten. En eigenlijk hadden we het ons met de tijd niet beter kunnen wensen omdat Chava als alles goed zal gaan dan niet hartje zomer zwanger zal zijn. Want als het zo warm is, is dat natuurlijk geen pretje om dan zwanger te zijn.

Goed... Natuurlijk heeft het geen zin om al op de zaken vooruit te lopen en mogen we alleen maar hopen dat het allemaal zal gaan lukken. Vandaag hebben we de eerste progesteron test gedaan en daar was nog helemaal niets mee aan de hand. Maandag zal de tweede test volgen. We wachten af.

We verwachten dat we rond 15 a 17 juli kunnen gaan pakken en naar Frankrijk kunnen rijden. Daar zal Chava Fasa van het Wilmershof worden gedekt door Genius des Sentiers Normands. Een prachtig mooie reu met vooral een ontzettend zacht karakter. Wat een lieverd en vooral ook een gentleman. Er zijn mensen die ons vragen waarom we voor deze heer hebben gekozen, en eigenlijk is daar maar een simpel antwoord op ... leer hem kennen en je weet genoeg. Nou begrijpen we dat dat natuurlijk wel een beetje kort door de bocht is want om nou iedere toekomstige eigenaar naar Deauville te sturen voor een kennis making gaat natuurlijk wel een beetje ver en daar zitten Genius en baasjes natuurlijk ook niet op te wachten...

Zowel Genius als Chava voldoen volledig aan alle gezondheids eisen die de de NNFC en de raad van beheer van ons verwacht. Wanneer je interesse hebt in een pup uit deze combinatie neem dan contact met ons op.

Binnen kort volgt hier meer informatie.