Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

Een kleine update over de puppy planning

France_Calvados_Honfleur_port2

Het is een hele worsteling geweest maar we kunnen op dit moment zeggen dat we zo goed als zeker een geschikte heer hebben gevonden waarvan wij denken dat hij zal voldoen aan onze verwachtingen.

Na het nodige zoek werk in data bases, gesprekken in Duits, Frans en Engels, nakomelingen checks en stambomen uit pluizen hebben we nu dus eindelijk besloten om verder kennis te gaan maken met reu en eigenaren. In het eerste weekend van mei (bevrijdings weekend) gaan we naar het Franse havenstadje Honfleur. Vanuit dit stadje ging ontdekkingsreiziger Jean Denis in 1506 richting het westen en ontdekte de Labrador eilanden en de Newfoundland eilanden en enige tijd later Quebeq. Het zou dus best aanemelijk kunnen zijn dat in dit dorpje de eerste Newf zijn poten op Europese bodem heeft gezet.

En in deze regio zullen wij dus binnen kort de volgende stap voor het Wilmershof gaan zetten. Zodra een en ander echt definitief zal zijn laten wij dat hier natuurlijk direct weten en zullen dan ook foto's van ons bezoek en natuurlijk van de rue delen.

Tot gauw, A bientot