Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

Winter pret

Sador
01 Baron
02 met zijn drieen
03 Fay en Baron
04 Baron
05 Baron
06 Baron Fay en Chava
07 mam en dr kids
09 Baronneke
10 knapperd
11 hele knapperd
12 mooi profiel
13 wat ruik ik
14 trouwe blik

Zo het is alweer een tijd geleden dat we geschreven hebben hoe het met ons en de Newfs gaat. Dus maar weer eens tijd voor een update...

Er is weer veel gebeurd en tja waar te beginnen. Als laatste hebben we bericht over de puppy dag. Een geweldige dag waar we met alle pups van het eerste en tweede nest aanwezig waren. En hoe bijzonder was het om daar met zoveel nakomelingen van Ambassador te staan. Toen had natuurlijk nog niemand kunnen vermoeden dat dit Sador's laatse grote dag zou zijn. Afgelopen maandag kregen we namelijk het vervelende bericht dat Miek en Ger afscheid hebben moeten nemen van deze ontzettend lieve, trouwe vriend. Veel te vroeg en vooral compleet onverwacht en voor Miek en Ger een groot gemis.

Verder gaat alles hier goed. Natuurlijk was er de verjaardag van Baron en Barre. Die we dit jaar door een samenloop van omstandigheden niet samen hebben gevierd, maar dat moet nog worden ingehaald. En natuurlijk zijn we supertrats op pupje Cas die in oktober al zijn eerste zwem brevet behaalde. Wat een mooie prestatie van pup en natuurlijk ook de baasjes.

In december hebben we met Chava ook voor het eerst meegdaan aan een show. Het was de kerstshow in de omgeving van Nijmegen.Caya was ook ingeschreven en dus was er ook nog een leuk weerzien van de zusjes. Op de show deden de dames het redelijk goed en kregen beide een mooi rapport mee naar huis, en dus keerden wij ook tevreden weer naar huis.

Na alle decemberdrukte met ons werk hebben we ons voor de maand januari maar eens voorgenomen om het even rustig aan te doen en dus in de weekenden lekker thuis met de honden. Maar even helemaal niets. Afgelopen zaterdag was de boel dan toch ineens wit gekleurd en lag er een lekker pak sneeuw. Baron heeft nog niet echt veel sneeuw gezien in zijn korte leventje (en wat hij heeft gezien was eigenlijk wel minimaal), en voor Chava was het helemaal een nieuwe belevenis en dus is het maar even dolle pret samen met mams. Omdat Tank de laatste tijd toch wat krakkemikkig is en ook niet zoveel uithoudingsvemogen meer heeft laten we hem maar niet met de rest spelen, en dus met hem maar even apart sneeuwpret, en ook hij dartelt door de sneeuw als een jong puppy, fijn om hem zo te zien genieten.

Nou dat was het weer even in het kort...

Tot gauw