Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

De laatste loodjes

20140127_131223
20140130_004717
20140128_003116

Inmiddels is het alweer zondag avond 2 februari en is alles nog erg rustig in huize van het Wilmershof. Fay maakt nog geen aanstalten en dus moeten we maar rustig afwachten. Op vrijdag en zaterdag nog snel even de laatste boodschappen gedaan zodat we er de komende dagen niet echt uit hoeven. En ja dan gaat het natuurlijk weer op een manier dat er nog weer van alles handig of leuk is voor de komende weken, En dus komen we weer eens thuis met van alles en nog wat waarvan je straks weer denkt pff wat hadden we gedacht maar ach pups krijg je niet iedere dag en dan dan mag het toch ook wel. Sowieso heerst er hier in huis wel een soort van nesteldrang want wat kan je beter doen op die dagen dat je gewoon moet afwachten... inderdaad nog maar weer opruimen,poetsen, etc.

Zolang het met Fay dus nog rustig is hebben we in zo'n weekend natuurlijk alle tijd. We hadden ons vooral voorgenomen om lekker rustig aan te doen en vooral wat rust proberen te pakken (die zal de komende tijd toch ook wel wat schaarser zijn) En dus gaat Gert er op zondag nog even lekker op uit met Baron, want ook hij zal wat aan aandacht in moeten leveren de komende tijd. Dus even lekker in het zonnetje wandelen op de Wilmersberg is dan ook gelijk een goede gelegenheid om die nieuwe camara te testen...

In huis hoeden Tank en Baron de puppie bak goed in de gaten. De hele avond liggen ze op het kleedje voor de puppie bak, terwijl Fay met haar dikke buik haar plekje probeert te vinden in de keuken, ze heeft een heel zwaar leven op dit moment. We hebben nu dagelijks contact met de dierenarts om te bespreken hoe het er voor staat. Het is een fijne gedachte en het geeft ons veel rust om je eigen weg te kunnen volgen en je niet te laten leiden door mensen die denken het beter te weten en zich zelf ervaringsdeskundige noemen...

Wordt vervolgd...