Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

Het komt steeds dichterbij

puppy bak 01
puppy bak 02
puppy bak 03
puppy bak 04
puppy bak 05
puppy bak 06

Zo we hebben nog een volle week te gaan en dan kunnen de pupjes worden geboren.

Dit weekend stond al helemaal in teken van Fay en de bevalling. Het huis is van top tot teen grondig schoon gemaakt en er zijn weer vele wassen gedraaid. Op zaterdag morgen hadden we als eerste de puppy bak opgehaald want deze moest er dit weekend toch echt in. We zijn heel erg blij dat we wederom gebruik kunnen maken van de spullen van Trees. Deze werpkist is werkelijk geweldig, zeg maar gerust de Rolls onder de werpkisten.

Zaterdag middag nog even snel toekomstige puppy eigenaren op de koffie wat ook erg gezellig was. Fay blijft overal lekker rustig bij alleen wil mevrouw door deze “vreemde mensen “ continu geknuffeld worden...

Zondag morgen beginnen we maar eens met “opa en oma” aan de vervroegde voorjaars schoonmaak / opruiming en in een mum van tijd ruikt heel het huis weer naar de Dettol...

Nadat we een en ander in de woonkamer hebben aangepast en verplaatst naar boven is het tijd om de werpkist op te gaan zetten en aan te kleden. Terwijl we de boel opbouwen houden we Fay even uit de woonkamer want nieuwsgierig als mevrouw is zal ze alleen maar in de weg lopen. Dus wanneer de boel staat is het even een spannend moment... Wat zal Fay gaan doen, de eerste keer had ze totaal geen interesse in de werpkist (eigenlijk ging ze er pas echt in toen de pups er waren) maar dit keer is daar totaal geen sprake van. Fay loopt direct naar de bak en gaat er lekker in liggen... EEN GOED BEGIN.

Met Fay gaat het ondertussen erg goed. Ze is nog erg fit ondanks dat ze toch al behoorlijk is aangekomen. Het zitten gaat al wel redelijk moeilijk dus dat doet ze nu op een speciale manier. Verder is ze super nieuwsgierig vooral wanneer er ook maar iets met eten gebeurd. Ook kunnen we nu duidelijk zien dat er al hard wordt gewerkt aan de melk productie want ook daar begint de boel flink te groeien. Deze week zullen we bij de dierenarts nog een röntgen foto laten maken zodat we zeker weten hoeveel we pups we voor ons C-nestje kunnen verwachten. Een gegeven die ons in elk geval wat rust zal geven tijdens de bevalling.

De komende week nemen we alvast wat tijd voor het maken van de puppy boekjes, namen bedenken en alle dingen die nog moeten gebeuren, maar het zal al vooral veel thuis blijven zijn. En wachten op de C-tjes van het Wilmershof.