Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

Planning tweede nest van het Wilmershof

Sador 2
Fay

Fay is loops geworden.

Op 22 november is Fay loops geworden en dus kunnen we nu echt gaan beginnen met het plannen van ons tweede nest. Maandag gaan we eerst naar de dierenarts voor de eerste progesteron meting en verdere noodzakelijke medische zaken en dan kunnen we wellicht al weer wat meer vertellen wanneer de dekking met Ambasador zal gebeuren.

Wij hebben heel erg naar dit moment uitgekeken en zijn er dan ook helemaal klaar voor. Helaas kunnen we nu nog niet in de toekomst kijken en zullen we pas over zo’n 5 a 6 weken kunnen zeggen of er ook echt pups komen. Wij kijken er nu in elk geval al heel erg naar uit.

Uit de combinatie Ambasador van Borghende en Fay van het Stolzhof verwachten wij uitsluiten zwarte pups.

Wil je meer informatie of heb je interesse, laat dan gerust een berichtje achter of neem contact met ons op via het contact formulier.