Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

Op 5 December is Fay gedekt door Ambassador

Sador 2
Fay 2
Sador 3
Fay 1
Sador 4

Na het eerste nestje van Fay (met Casper van Borghende) wilden we heel graag met dezelfde lijn verder en dus was Sador de perfecte reu voor het tweede nest. Zijn imposante uiterlijk en zijn zachtmoedige karakter maken hem die ware gentleman waar de Newfoundlander om bekend staat. Wij waren dan ook dolgelukkig dat Miek en Ger deze combinatie ook zagen zitten.

Op 5 december is Fay gedekt door Ambassador. Als alles goed gaat zal dit haar tweede nestje zijn wat we hopenlijk begin februari kunnen verwachten. Kort na Oud en Nieuw zullen we middels een echo te weten komen of Fay drachtig is. Beide honden voldoen uiteraard aan het fokreglement van de NNFC en de Raad van Beheer.

Uit deze combinatie verwachten wij uitsluitend zwarte pups.

Heeft u interesse naar een pup uit deze combinatie neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier.
Of bel ons 06 38507043