Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

Mantgum

1073076_419298921522794_1724557493_o

Mantgum...

Op 20 juli hebben we met de baasjes van Barre afgesproken om gezellig bij hen langs te komen en te zien waar Barre uiteindelijk is terecht gekomen. Dus zijn we ’s morgens op tijd met Fay en Baron op weg gegaan.

Door een omleiding op de provinciale weg komen we toch nog even aan het zoeken en hebben we een beetje het idee in rondjes te rijden. En als we eenmaal weer goed zitten rijden we Roelie, die net aan de straat stond te kijken, bijna voorbij. Dat krijg je als je het verkeerde huisnummer ingeeft in Tom Tom.

Eenmaal aangekomen besluiten we eerst maar even een stukje te gaan wandelen met Djurre, Fay, Barre en Baron. Dus even de benen lekker strekken. We maken een rondje door het dorp en onderweg gaan Barre en Baron nog even lekker zwemmen in de vaart met moeders. Uiteindelijk wordt het een mooi rommeltje als Baron zwemmend op de rug van Barre klimt en zo verder aan kant denkt te komen. Daarna lopen we nog even een rondje door het dorp.

Weer terug bij het huis zien we hoe heerlijk ze hier wonen, wat een ruimte en vrijheid. Normaal lopen de kippen vrij rond in de tuin maar omdat Baron en Fay niet heel erg gewend zijn aan kippen waren deze nu maar even uit voorzorg in de ren gezet. Dat scheelt dan maar een hoop stress. Baron en Barre gaan natuurlijk flink aan het ravotten en dus houden we ze maar een beetje uit elkaar. Dan kunnen we even lekker in de tuin lunchen en voel je de rust bijna… Wat een heerlijkheid!!!

Ondertussen is het weer even gezellig bij kletsen en ’s middags gaan Robert en Rinse nog wat borstelen bij de kleine jongens. Dat valt niet mee die puppy vacht . Aan het einde van de middag maken we nog een paar foto’s en besluiten dan om maar weer eens richting huis te gaan.

Het is werkelijk geweldig om te zien waar Barre nu opgroeit. Hij heeft hier zoveel ruimte en vrijheid, mooier kan bijna niet. Verder is het natuurlijk heel erg fijn om te zien dat Barre hier ook twee baasjes heeft die echt oprecht heel erg blij met hem zijn en hem zoveel rust en liefde geven. We hopen dan ook dat Roelie en Rinsje nog heel lang plezier van dit mooie mannetje zullen hebben. Barre is het eerste pupje dat is “uitgevlogen” en zal daardoor altijd een heel speciaal plekje bij ons houden, en daarmee ook zijn “mem en heit”.