Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

Een Nieuwe Website!

wilmershof-wordpress

Gert-Jan en Robert hebben mij gevraagd de website te vernieuwen. Alle berichten zijn overgezet van de oude omgeving in wordpress.com naar een geheel eigen domein en server op een Drupal CMS. Op deze manier is het beheer en onderhoud in eigen handen en kunnen er makkelijker nieuwe en handige toevoegingen worden gemaakt. De oude comments (berichten van bezoekers) zijn op het moment nog niet te zien, maar die zijn niet verdwenen! Ze zitten nog in de pijplijn en als het goed is zullen ze een dezer dagen weer tevoorschijn komen. Nieuwe comments kunnen natuurlijk al wel worden gemaakt op de artikelen: onderaan kan je inloggen met je Facebook, Google of Twitter account. Op die manier hoef je geen nieuw account aan te maken, maar dat is natuurlijk nog wel steeds mogelijk. Nou ja, er zullen vast nog een aantal dingen zijn die niet helemaal top zijn, maar we zullen eraan werken om de site zo goed en mooi mogelijk te laten werken. We zijn benieuwd wat jullie van de nieuwe site vinden en als je denk dat er iets anders of beter moet horen we het graag!

WOOF! -- Bart