Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

Baron is alweer 10 weken

lekker-eigenwijs
4-blijft-boeiend
7-wat-ruikt-ie-nou
8-bij-het-tuincentrum
9-lekker-met-mams-naar-het-arboretum
10-zij-aan-zij
11-goed-kijken-wat-mams-doet
12-ruimte-genoeg
14-en-dat-is-ook-al-klaar
15-meer-sneeuw
16-helemaal-onder-de-sneeuw
18-ja-hier-vermaakt-meneer-zich-wel

Het is alweer 2 weken geleden dat Barre naar zijn nieuwe baasjes is gegaan en sinds die tijd is er natuurlijk weer van alles gebeurd. Na oud en nieuw was het dan helaas gedaan met ons puppy verlof en moesten we beide weer gewoon aan het werk en dat is dan toch wel even wennen. We gaan nu tussen de middag een uurtje naar huis om hem even buiten te laten spelen en te voeren. Baron willen we nog niet bij de groten laten als wij er zelf niet bij zijn en dus mag hij voorlopig nog even lekker in de bijkeuken blijven als wij gaan werken en dat lijkt hij helemaal goed te vinden want ook wanneer we wel thuis zijn gaat hij regelmatig naar zijn “nestje”.

Het eerste weekend van het nieuwe jaar krijgen we een paar keer bezoek van mensen die Baron willen komen bekijken en iedereen is dol enthousiast en onder de indruk van ons mannetje, en natuurlijk zijn wij beretrots.

Op zondag gaan we met het hele spul naar Barchum om mee te doen met de wandeling van regio oost. Hier gaan we normaal iedere eerste zondag van de maand naar toe maar door de hele nest periode en alles wat daar aan vooraf ging zijn we al een hele lange tijd niet meer geweest. En dus kijken we er naar uit om iedereen weer eens te zien en natuurlijk om iedereen Baron te laten zien. Vandaag zouden we Barre ook voor de eerste keer weer zien, maar helaas was er het een en ander in de planning verandert en hadden zijn baasjes deze dag andere prioriteiten. Wel is pup Maddock er, hij is 5 weken voor Baron geboren en door de drukte om ons eigen nest hadden we nog niet de mogelijkheid om eerder kennis met hem te maken. En wat een lieve en mooie pup.

Donderdag gaan we met Baron de eerste keer naar de puppy cursus. En dus gaan we onze kleine man het een en ander leren. Samen met nog met nog 4 andere pups zullen we hier de komende 10 weken hard aan gaan werken. In het weekend is het weer tijd om er op uit te trekken dus, tuincentrum, arboretum, stad, en zo nog meer dingen. Zondag begint ook het winterse weer op te komen en dus is het weer lekker koud en is er sneeuwt het weer volop en die sneeuw vindt Baron natuurlijk geweldig... Wordt vervolgd.