Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

Een maand oud en weer veel nieuwe dingen te ontdekken

bumper-en-baron
4-lekker-op-de-fles
5-fay-met-de-kroost

Vandaag zijn de jongens alweer een maand oud. De tijd vliegt echt voorbij eerder hoorden wij al van anderen hoe snel de tijd gaat op het moment dat je puppy’s hebt en dit is dus echt zo. Daarbij groeien de jongens ook nog eens heel erg hard dat het nu al bijna niet meer voor te stellen is hoe klein ze waren... Naar buiten gaan begint al een echt feestje te worden, de jongens spelen en ravotten er al flink op los. Afgelopen nacht had het een beetje gesneeuwd en dus was dat een hele ontdekking vanmorgen, maar dit betekende ook dat ze niet te lang naar buiten konden want met het smelt water (sneeuw) en de kou is het natuurlijk wel even oppassen.

Vorige week hebben we een soort van wandel kar besteld en deze werd begin deze week geleverd en daar kunnen we natuurlijk meteen lekker gebruik van maken. In de middag gaan we even lekker met de wandel kar en Fay aan de wandel. En ja ook dan zien we weer wat een lief moedertje Fay toch is want ook dan houdt ze haar kindertjes continu in de gaten en blijft ze eigenlijk zo dicht mogelijk naast de kar lopen. Ook wanneer Fay gewoon thuis bij haar kindjes is, is het grappig om te zien hoe voorzichtig ze dan beweegt.Iedere stap die ze zet wordt met beleid gezet zodat ze vooral niet op haar kindjes zal gaan staan.

Afgelopen dinsdag zijn de jongens voor de tweede keer ontwormd en dit heeft gelukkig weer geen problemen gegeven. Aankomend weekend komen de eerste mensen kennis maken met Barre en Baron en zal er dus heel wat met de jongens geknuffeld worden met voor hun vreemde mensen... we zijn benieuwd hoe ze dat gaan vinden...