Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

Weer een lekker weekend

20-sweet-dreams
1-samen-netjes-pap-eten
2-ja-ze-kunnen-al-netjes-eten
3-de-eerste-keer-buiten
4-bumper-gaat-al-op-onderzoek-uit-terwijl-baron-de-straat-nog-even-controleerd
5-en-bumper-daagt-baron-uit
6-baron-lekker-aan-het-snuffelen
6-bumper-even-een-rustje
7-en-baron-zoekt-een-lekkere-laars
8-bumper
9-en-baron-lijkt-alweer-te-gaan-slapen
10-bumper-en-zijn-speeltjes
11-bumper
12-speelkwartier
13-wat-ga-ik-nu-met-die-flos-doen
14-konijntjes-jagen
15-met-2-gaat-het-beter
16-wachten-op-de-pap
17-zo-lief
18
19-oh-lekker-slapen

Het is nu echt genieten van onze jongens. Uiteraard groeien ze als kool maar ook gaan ze steeds meer op ontdekkingstocht. Ze beginnen nu al echt met elkaar en met speeltjes te ravotten en dat is natuurlijk geweldig om te zien.

Het pap eten gaat met steeds minder geklieder en ook weet de baas hier steeds schoner vanaf te komen. Zaterdag was het lekker droog weer en dus mochten de jongens voor het eerst naar buiten en hoe geweldig is dat.
We hadden een lekker vetbedje neer gelegd zodat ze niet op de koude grond hoeven te liggen maar natuurlijk zijn al die steentjes ook erg interessant. De eerste keer konden we ze natuurlijk nog niet te lang naar buiten laten dus na 20 minuutjes was het wel weer welletjes en dus hups naar binnen waar ze snel weer in slaap vielen.

Ondertussen hebben we de puppy bak ook verhuisd. We hebben deze nu naast de tuindeuren gezet zodat ze straks zo vanuit hun puppy-ren binnen naar de ren buiten kunnen lopen.
Hopelijk zal het weer de komende weken nog een beetje droog zijn zodat we de jongens lekker veel buiten kunnen laten spelen. Dinsdag zijn de de jongens alweer 4 weken oud en zijn we alweer op de helft van de nest periode pff wat vliegt de tijd voorbij als je er zo lekker mee bezig bent...