Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

zomaar een dagje in de tuin

01 Baron
02 knuffelen
03 dikke kus
04 Baron
05 leuk die eend
06 knappe kop
07 heerlijk manneke
08 waterpret
10 tja die eend
11 hallo
12 Tank
13 geniet ervan
24 de schat
14 of toch niet
15 Chava
16 zwemmen meisje
17 zo gaat ie goed
18 even rusten
19 ja leun maar op mij
20 schatje
21 nee zo kan je er niet uit
22 nog even zwemmen
23 Tank

Vandaag wilden we eigenijk gaan waterwerken in Maurik.

Maar door de loops heid van Fay is Baron de laatse paar dagen toch wel een beetje van zijn padje geraakt en is hebben we het nodige met hem te stellen. Aanvankelijk wilde een van ons wel alleen met Chava gaan maar aangezien Chava nog niet het grootste zwem talent is, en het zwemmen bij haar meer lijkt op watertrappelen, was dit ook niet heel erg handig omdat er in Maurik toch altijd wel redelijk veel golven zijn. Wel heel erg jammer natuurlijk als je weet dat broertje Cas en zusje Caya er ook zijn.

Als alternatief dus maar weer gewoon een dagje lekker in de tuin / zwembad. Als eerste gaan we met Baron in het bad, die er natuurlijk gewoon in kan staan. voor hem is er dus geen kunst aan om het hoofd boven water te houden maar lekker bewegen in het water is natuurlijk ook gewoon lekker. Na Baron laten we Tank te water. En dat te water laten is al een ware happening want die wil dat eigenlijk niet. Eenmaal te water geniet ook ons lieve Tankie voor hem is het bewegen in het water natuurlijk heel erg goed en dus nemen we voor hem maar even de tijd. En eenmaal in het water vindt hij het ook wel lekker.

Dan is het de beurt aan Chava. Zij kan net in het water staan, maar zwemmen kan ze ook nog en dat doet ze dan ook. Dit keer is het gelukkig geen watertrappelen maar doet ze echt haar best om te zwemmen. En dus maar even flink de tijd nemen om te oefenen. Tussendoor even een beetje uit rusten, en dan natuurlijk tijd om te knuffelen. Met Chava is het nog even oppassen dat ze niet teveel water naar binnen hapt en haar koppie goed boven water houdt maar na een beetje oefen gaat ook dat goed.

Na alle waterpret was het natuurlijk tijd om de boel weer droog te blazen en tja dan is ook hier de zondag zo weer voorbij.

De laatste tijd hebben we niet zoveel meer gepost. Maar binnekort komen er wel weer een paar posts over het wel en wee bij de Wilmershofjes...