Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

Het eerste weerzien met Caya en Cas

Caya van het Wilmershof tussen de bloemetjes
01 Chava en Caya snuffelen maar even rond
02 Flyn kijkt toe
03 verstoppertje spelen
04 Flyn vind het wel interesant
05 ja ze zijn al bijna net zo groot
06 Ja Chava ook hier kan de waterbak om
07 Caya lekker tussen de planten
09 en maar even rust
10 En nog even knuffelen
11 heerlijk
12 zon schatje
13 en dan in Berg en Dal spelen met Cas
14 ook al zo'n heerlijk mannetje
15 ja elkaar lekker uitdagen
16 ja lekker op dat gras
17 en nog even met een speeltje
18 Hallo
19 ook dat speeltje is een uitdaging
20 maar hij is toch echt van Cas
21 Chava
22 en maar blijven spelen
23 ze krijgen er geen genoeg van
24 maar uiteindelijk ligt het speeltje bij Chava

Op 24 mei is het dan eindelijk zover... We gaan de stambomen van Caya en Cas brengen en dat betekent dus dat we de puppy's weer lekker knuffelen.Het is op deze dag toevallig precies 8 weken geleden dat ze bij ons werden opgehaald en zijn ze dus net zo lang in hun nieuwe huis als dat ze bij ons zijn geweest. Omdat we natuurlijkbest lang van huis zijn (het is toch een uur en 20 minuten rijden en je wilt natuulijk ook even lekker rustig de tijd nemen) nemen we Chava deze dag maar mee. Het is natuurlijk ook voor haar heel erg leuk om de anderen weer te zien (hopen we)

Als eerste komen we aan in Beuningen, hier gaan we Caya ontmoeten. In de hal worden we eerst begroet door haar maatje Flyn en dan komt daar ook Caya aan gehuppeld en is dat even schrikken... weten we wel zeker dat Chava nog in de auto zit? wat lijken die twee op elkaar zeg. Na de eerste knuffels halen we snel Chava uit de atuto en dan is het natuurlijk zusjes onder elkaar en komt er niemand meer tussen behalve Flyn die niet lijkt te snappen waar die tweede nu vandaan is gekomen, of wellicht dacht oh nee he deze blijft toch niet he. Terwijl wij even lekker bij kletsen met Sabine en Harry en Co spelen de dames lekker in de tuin en dat gaat er allemaal heel gemoedelijk aan toe. Ja toegegeven zo af en toe wordt er ook wat tussen de planten gespeeld wat natuurlijk niet de bedoeling is maar tjaaa je ziet je zusje niet iedere dag.

Rond een uur of twee wordt het dan toch tijd om afscheid te nemen en verder te gaan richting Berg en Dal. We nemen afscheid en nog even een paar foto's van die lieve Caya. En dan komt er even een heerlijke knuffelsessie met mijzelf. En oh wat is dat toch heerlijk als je dan even zo intens omhelst en geknuffeld wordt door die lieve Caya. Caya (ofwel teefje geel, die later teefje wit werd en daarna maar gewoon teefje zwart) heeft in de puppy periode een hele speciale band met ons en Fay gehad, en als je dan zo geknuffeld wordt wordt je weer helemaal week en moet je toch maar even uitkijken voor nattigheid...

Op weg naar Berg en Dal worden Beuningen uitgeleid door Sabine en Manouk. Wel handig die kennis van de omgeving want zo komen we erg gemakkelijk in Berg en Dal. Sabine nog bedankt voor de hulp... Een maal in Berg en Dal rijden we eerst huize Sandrina voorbij en dus maar weer omkeren en een plekje voor de auto zoeken. Ook hier is er wederom de verrassing over de gelijkenis tussen broer en zus. Ook is het weer even heerlijk spelen in de tuin. Dit keer gaat het er wel iets harder aan toe en dus moeten we ze hier ook af en toe corrigeren. Bij Ina en Rob is er ontzettend veel ruimte en er kan heerlijk worden gespeeld en dat doen ze dan natuurlijk ook. Als we aan de koffie gaan zetten we broer en zus toch maar even apart omdat ze toch maar door blijven gaan en ze natuurlijk ook hun rust nodig hebben. Na de koffie nog weer even lekker spelen en als we dan zien dat het ook al tegen vijfen loopt is het ook hier weer tijd om op te stappen en gaan we langzaam aan weer afscheid nemen en terug naar huis.

Op weg realiseren we ons dat deze pups wel een heel mooi plekje bij hele lieve en leuke mensen hebben gekregen.Het was een heerlijke dag en het is wel zo ontzettend fijn om te zien dat de pups zo'n goed huis hebben gekregen. Met andere woorden TROTS en TEVREDEN.

Binnenkort de andere bezoekjes...