Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

Afscheid

19 onbeschrijvelijk

De pups zijn inmiddels allemaal bij hun nieuwe baasjes en hebben hen de eerste nacht bijna allemaal goed bezig gehouden. Maar we zijn blij dat ze inmiddels hun plekje allemaal gevonden hebben. Chava heeft wel een rustige nacht gehad maar was vandaag toch wel duidelijk van slag. Tegen onze verwachting in had ze toch veel moeite om aan de nieuwe situatie zonder broers en zussen te wennen.

Natuurlijk had ik het voornemen om hier vandaag een mooie update over de laatste paar dagen en het afscheid te plaatsen, maar dat is dus nog niet gelukt. Het afscheid moet nog even landen... het is zo vreemd om na 8 intensieve weken over te schakelen. Maar het gaat goed komen en dus met een paar dagen staat ook die update er weer, en wie weet ook wel wat belevenissen van de uitgevlogen pups.