Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

nog eens een korte update

DSC_1560

Zo maar weer even een korte update...

Het is nog steeds heel erg genieten van de Fabby's. Er valt eigenlijk veel te vertellen en tegelijkertijd ook niets. We hebben een heel leuk weekend achter de rug. Op zondag waren alle pup eigenaren met elkaar aanwezig en dat was eigenlijk voor het eerst. Even tijd voor elkaar en dus wat beter kennis met elkaar maken. Het weer laat het deze dag wel een beetje afweten en dus blijven we deze dag wel wat meer binnen wat natuurlijk al snel een volle bak geeft.

Maar niets is vol genoeg en dus ook de pup eigenaren van Barre komen er deze zondag lekker bij, en zo voelt het voor ons al snel als een grote familie. Omdat Tank vrijdag ook nog jarig was zijn er ook voor hem nog wat kado's en natuurlijk ook nog het nodige gebak. En gelukkig ook voor de schrijver van dezer stukjes ook weer een heerlijkheidje van die heerlijke bakker uit Mantgum. Ook 's avonds is er weer bezoek en wordt de boel verwend met knuffels.

Op maandagmorgen krijgen we een speciaal bezoek van Trees en familie. Trees heeft deze puppy periode veel voor ons betekent en wij zijn heel erg blij dat we dit met haar hebben kunnen delen.

Op woensdag is er dan de NNFC nestinventariesatie en we kregen keurige verslagen. Alle pups voldoen aan de verwachting. Weer een hele opluchting.

Verder moet ik zeggen dat het best zwaar valt om nog even een leuk stukje te schrijven. We genieten nu nog even volop van die heerlijke Fabby's, maar het besef is zo duidelijk aanwezig dat het punt van afscheid er aan zit te komen. Ook al kunnen we zeggen dat het er tijd voor is en dat merk je ook aan de pups. Ze zijn nu echt aanwezig en zo af en toe vliegen de oren in de rondte. We troosten ons vooralsnog maar met de gedachte dat ook wij aanstaande zaterdag onze pup krijgen...