Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

vijf weken alweer

01 eerst even bij mams
02 teefje paars
03 hi mam
04 reutje groen
05 mamshoud alles goed in de gaten
06 een beetje uit de zon
07 reutje blauw
08 teefje zwart kijkt toe
10 teefje zwart en lila beste maatjes
11 mooi setje
12 paars
13 uitgeteld
14 teefje roze
15 het goede leven
16 teefje zwart
17 reutje groen
18 al in een echte Newfy houding
19 en weer alert
20 zo lief

En dan is het alweer maandag. Even bij komen van het weekend. En hoe kan dat nou beter met dit heerlijke weer. In de nachten is het nog best koud en dus gaan de pups wat later in de morgen naar buiten als de boel al lekker is opgewarmd door het zonnetje. Lekker in het zonnetje betekend ook weer wat leuke foto's dus die moesten toch nog maar even geplaats.

En ja toekomstige pupeigenaren ik weet het het valt niet mee om te zien dat we zo heerlijk genieten van die kroost maar op deze manier kunnen we het toch weer een beetje delen. Wel helaas voor de reutjes die hadden er vandaag niet zo heel veel zin in. Dat was vandaag echt een gevalletje van ook wij genieten van de rust en het zonnetje dus laat ons maar even. van de heren dus weinig matriaal vandaag...