Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

Wat was het weer een heerlijk weekend

01 mams bereid zich weer voor op een drukke dag
02 maar wel een hele zonnige dag
03 speelweide
04 Reutje groen wil gaan voetballen
05 heerlijk dit
06 smelt
07 ja Len pas maar op met die tandjes
08 moppie
10 och och
11 en maar foto's maken
12 en die denken aan het einde van de middag
13 en dan is het weer rusten

Na die heerlijke zaterdag was het zondag ook weer genieten. De zon was weer volop aanwezig en het was zelfs nog warmer. En het is echt volop genieten en ook nagenieten. Vandaag stonden de bezoeken voor de dames weer op het programma. Natuurlijk vinden ze het ook wel leuk om de heren te knuffelen maar uiteindelijk komen ze toch voor de dametjes. In elk geval zal het weer een drukke middag worden.

Het bezoek zal pas in de middag komen en dus hebben we ’s morgens nog even lekker de tijd om van alles en nog wat te doen en vooral ook een beetje te genieten van het heerlijke weer, lekker broodjes in de tuin. In alle drukte is het wel even lekker om je momentje te nemen.

Rond twee uur komt daar dan het bezoek en is het meteen een drukte van belang. De pups zijn dan al lekker buiten en het is grappig om de verbazing bij het bezoek te zien want ja wat zijn ze toch gegroeid in die ene week. Ook puppy moeder Trees komt vanmiddag langs en heeft heerlijke quiche mee genomen. Het is in eerste vooral bijkletsen en met veel, heel veel informatie uitwisseling en dus een informatief begin. Gelukkig is ook Trees erbij die ook haar ervaring met de nieuwe pup eigenaren deelt. Het is een lekker ongedwongen sfeertje in elk geval.

Gisteren waren er een paar kinderen uit de buurt op bezoek en dat viel blijkbaar goed in de smaak want vandaag zien we menig nieuwsgierig kinderfietsje voorbij komen, en geef ze eens ongelijk. Maar goed voor die kinderen uit de buurt staat de deur hier de komende weekjes gewoon open en dus kunnen ze altijd even langs komen. Als de Fabby’s lekker buiten zijn vinden ze de aandacht vast niet erg.

Tussen al het gekwebbel door wordt er vandaag natuurlijk ook lekker met de pups geknuffeld. Gelukkig gaat dat buiten heel relaxed. Wanneer de pups weer lekker wakker zijn is er weer veel aandacht voor de kinderen en natuurlijk veel, heel veel foto’s. Voor je er erg in heb is het alweer het eind van de middag en dus tijd om afscheid te nemen.

Als we aan het eind van de middag het afgelopen weekend nog even onder het genot van een glaasje wijn bespreken prijzen we ons toch wel heel gelukkig. Vijf geweldig mooie pups waarvan er vier straks hele fijne baasjes krijgen en daarmee prijzen we ons super gelukkig...