Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

het eerste knuffelweekend

01 de Fabbys zijn klaar voor het bezoek
02 en daar zijn de eerste knuffelaars
03 Len vond ze al helemaal geweldig
04 natuurlijk moet een en ander vastgelegd
05 Liefde vol
06 en zo lekker rustig
07 teefje zwart
08 roze slaapt uit in de voer bak
10 ook groen lekker relaxed
11 en weer eten
12 en kijk ze dat eens netjes doen
13 trotse Miek
14 wat een aandacht
15 nog zo'n scheetje
16 pups knuffelen met mams
17 scheetje
18 twee muiters
19 even dames onder elkaar
20 je kan Ger zijn gedachtes lezen
21 de puppy moeders
22 en drie puppy moeders
23 zo zo
24 en nog zo'n knapperd
25 gewoon genieten
26 effe ZEN
27 Fay momentje
28 ze houdt het goed vol ook al hebben ze al tandjes
29 en zij krijgen er geen genoeg van
31 lekker op het gras

Het eerste weekend van maart was het dan eindelijk zover... PUPPY knuffelen voor de toekomstige eigenaren en hoe spannend is dat. Door de diverse berichtjes en telefoontjes weten we inmiddels dat menigeen de afgelopen week de dagen al aan het aftellen was en dat enthousiasme geeft ons wel een goed gevoel. Voor Fay vinden we het natuurlijk ook erg spannend allemaal want ineens zal na een periode van rust en ritme het huis ineens op de kop staan en zal het best een drukte worden.

Om het toch nog enigszins rustig te houden hebben we besloten om de bezoeken over twee dagen te verdelen. Op die manier blijft het voor Fay nog een beetje overzichtelijk en kunnen wij zelf ook voldoende aandacht aan de mensen besteden. Voor de duidelijkheid hebben we de pups hele duidelijke bandjes om gedaan (het lijken wel soort van vlaggetjes maar ideaal). Op zaterdag komen de mensen die we nog niet eerder in levende lijve hebben getroffen en dus is dit ook een echte kennismaking... De afgelopen periode hebben we natuurlijk wel veel contact gehad maar in real life is dan toch weer net iets anders. Natuurlijk zijn ze allemaal heel erg vertederd door die heerlijke beertjes en als die pups dan uiteindelijk op schoot komen is het natuurlijk helemaal fantastisch. Voor Fay is het in eerste instantie een beetje onwennig maar ze houdt de boel heel strak in de gaten en steeds wanneer er een pup bij iemand op schoot komt gaat ze wel even checken... Aan het eind van de middag nemen we afscheid van de mensen en met een heel goed gevoel stappen we even later weer naar binnen. Later op de avond bericht ik mijn maatje in Friesland nog even en vertel haar dat onze dames een heel fijne toekomst gaan krijgen bij hun nieuwe baasjes. Wat een goed gevoel om de dag af te sluiten.

Dan is het zondag en komen de toekomstige reu eigenaren. Fay begrijpt in de morgen al snel wat er gaat gebeuren en is deze dag ondanks dat het een stuk drukker is behoorlijk kalm. Wederom is het nu wel zo dat Fay haar muiters continu in de gaten houdt en dus wanneer er een pup uit de bak gaat staat zij weer vooraan maar verder zien we aan haar dat ze er vrede mee heeft. Vandaag is ook papa Sador op bezoek maar hier heeft Fay niet al teveel tijd voor meer aandacht heeft ze voor onze honde moeders Miek en Trees. En hoe fijn is het dan te zien dat ook zij zo genieten van die kleine Fabby’s. Vandaag is het zonnetje gelukkig ook nog lekker aan het schijnen en dus kunnen de muiters ook nog even lekker naar buiten waar ze ook nog eens lekker wat melk halen bij mams.

Al met al best een pittig weekend want ook daar komt ineens die man met de hamer... want daar komt ook ineens het besef dat we alweer op de helft staan en dat de pups aan het einde van deze maand alweer uitgevlogen zijn pffff.