Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

Weekend

17 vijf op een rij gaat al erg goed
18 zo lief om te zien
19 Baron kopje over
20 Baron en teefje zwart
21 heel erg lief
24 hij is zo lief
25 we gaan naar buiten
26 mams helpt een neusje
30 en dan gaan we allemaal weer drinken
31 5 gedachtes waar is mams nou
32 een hele kroelboel
36 later als ik groot ben

Zo nog even snel een korte update voor het weekend. Uiteraard groeien de pups allemaal als kool dit is nog steeds niets anders als voorgaande updates en dus daar zullen we het niet al te lang over hebben. Ze eten erg goed van de pap en zo af en toe drinken ze ook nog wat bij mams. Voor Fay is dit natuurlijk geen pretje want de pups hebben nu ook allemaal tandjes en dus wordt dat behoorlijk pijnlijk voor haar, maar tot nu toe geeft ze nog steeds geen kik en ook wanneer de pups tussendoor eens voorbij komen gaat ze er gewoon voor zitten.

Baron is inmiddels ook helemaal aan die kleine makkertjes gewend en is er ook bijna niet meer bij weg te slaan. Hij ligt het liefst naast de puppy bak, of hij staat erbij te kijken en hangt zijn hoofd dan lekker over de rand.. Tank houdt zich nog steeds het liefst op de achtergrond en dit zijn we ook van hem gewend en dus laten we het er voor hem maar bij. Het heeft voor hem gewoon nog wat tijd nodig en het is natuurlijk ook wel een beetje eng die kleine friemels om je benen...

Vandaag zijn de pups voor het eerst naar buiten geweest en dat was natuurlijk een hele spannende onderneming. Allereerst natuurlijk al die frisse en nieuwe geurtjes, en dan natuurlijk de stenen en het gras, allemaal onbekend. Maar gelukkig was ook mams hier en dus konden de pups even lekker van de situatie gebruik maken en nog even lekker drinken.

Dit weekend komen alle toekomstige pup eigenaren en natuurlijk zijn wij heel erg benieuwd wat zij van onze kroost zullen vinden en wie met wie een bandje op zal gaan bouwen. We weten in elk geval van allen dat ze erg uitgekeken hebben naar het weekend en daar zijn we natuurlijk erg blij mee en ook wij kijken uit naar deze eerste ontmoetingen...