Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

12-02 Een Kleine Update

01 teefje zwart en roze rusten uit op lila
03 kopjes links zwart en rechts roze
05 reutje blauw
07 reutje groen ligt weer net te onhandig voor een geschikte foto
09 teefje lila wordt nog bedolven onder roze
11 reutje groen
12 reutje blauw
14 vele kaarten gekregen natuurlijk allemaal bedankt

Zo maar weer even een kleine update. Met de pups gaat het erg goed. Je merkt nu echt dat ze forser worden, ze zitten nu allemaal rond de anderhalve kilo en hun lijfjes beginnen nu al wat meer op die beertjes te lijken in plaats van die molletjes van het begin. Op het moment dat je ze nu op pakt merk je gewoon al dat ze meer kracht in hun lijfjes krijgen (ook weer een mooie ontwikkeling om te zien).

Morgen zijn ze 10 dagen en dat betekent dat de temperatuur in huis weer naar een normaal niveau kan en dat zal voor mams en de jongens ongetwijfeld ook een stuk fijner zijn. Ook betekent dit dat we ook de meest precaire periode voor wat betreft besmetting van ziektes en dergelijke achter de rug hebben. Uiteraard blijft het nog steeds oppassen totdat ze geënt zijn en dus zal de Dettol bak nog wel bij de deur blijven staan en blijft het nog steeds goed handjes wassen en dergelijke.

Inmiddels zijn ook alle namen van de pups aangegeven bij de raad van beheer en ook dat is weer een hele opluchting. Voor je aan zo’n nest begint spoken er allerlei leuke namen door je hoofd maar die vind je dan op het moment zelf weer toch niet zo geschikt. We hebben de pup eigenaren ook gevraagd om voor henzelf over de namen na te denken en zo zijn we met elkaar toch aan een leuk rijtje namen gekomen.

De dames krijgen de volgende namen: Chava- Fasa, Cato-Fem en Caya.

En voor de heren hebben we de namen: Cassanova en Chopin-Florian.

Voor alle pupjes hebben we nu ook baasjes en dat is natuurlijk ook een hele gerustelling

Vandaag vooral even een paar foto’s gemaakt van de koppies van de pups. De oogjes zitten nu nog dicht maar dit zal nu ook niet meer lang duren en dus wellicht de laatste speciale foto’s van de blinde pupjes. Voor pupje geel hadden we een nieuw lintje dit was wit maar inmiddels is ook dit lintje en nu laten we dit pupje maar zonder lintje (dus is dit voor nu teefje zwart)

Het is en blijft leuk om te zien hoe iedereen mee leeft en ons volgt. De afgelopen dagen hebben we veel kaartjes ontvangen wat steeds weer verrassend is, en ook de reacties en bezoekers op onze site zijn erg leuk en geven steeds weer inspiratie om te blijven posten. Bedankt hiervoor allemaal.

Binnenkort weer meer...