Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

Fay is drachtig!

Kop Fay
Kop Sador
Echo Fay
Sador staand
Fay staand
Sador liggend

We verwachten pups uit de combinatie Fay van het Stolzhof en Ambassador van Borghende. Vandaag (vrijdag 3 januari 2014) hebben we bij de dierenarts door middel van een echo gekeken of Fay drachtig was en OH OH wat waren we blij toen we de vruchtblaasjes op het beeldscherm zagen. Onze Fay is verwacht pups van die lieve Sador. De afgelopen maand hebben we al wel hele duidelijke verandering bij Fay gezien maar zeker weet je het natuurlijk nooit. En dus toch vol spanning naar de dierenarts. Hier hoefden we gelukkig niet al te lang te wachten en eenmaal in de spreekkamer was met de echo al snel de eerste vrucht te zien en pff dan valt er toch wel weer iets van je af en maakt plaats voor blijdschap nadat we meerdere “vruchten” hebben gezien worden we gefeliciteerd door onze dierenarts en na het maken van wat vervolg afspraken gaan we dolblij naar huis waar we de eerste mensen op de hoogte kunnen brengen. En hoe fijn zijn dan ook de reacties...

Rond 5 februari verwachten wij de pups van Fay van het Stolzhof en Ambassador van Borghende. De keuze voor Ambassador was voor ons niet moeilijk, een geweldig mooie reu met een heel warm en goedmoedig karakter. Als je interesse hebt in een pup of wanneer je gewoon wat meer informatie wil neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier of telefoon 06 38507043.