Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

De eerste oogjes gaan open

en-weer-met-zijn-tweeen-op-die-lekkere-beer
baron-lekker-lui
eerste-moeizame-pasjes
en-daar-is-het-eerste-oogje

Vandaag (18-11) hebben we voor het eerst de kleine oogjes van Baron gezien. Hij is de eerste die de oogjes opent en oh oh wat is dat toch lief die hele kleine voorzichtige spleetjes. Natuurlijk ziet meneertje zelf nog helemaal niets maar het is toch maar weer een mooie stap vooruit.
Ondertussen moet Baron nog steeds aan de sonde voeding blijven maar dat gaat nu allemaal wel redelijk. Het kost niet zoveel moeite om de sonde in te brengen en meneertje wil zelfs graag zuigen op het moment dat de melk in wordt gebracht.
Wel is het nog een hele discussie over de juiste hoeveelheid melk. Van verschillende kanten krijgen we wisselende adviezen en dan is het toch moeilijk om de juiste keuze te maken.
Uiteindelijk besluiten we toch maar gewoon ons gevoel te gebruiken en vooral goed naar de pup zelf te kijken, naar zijn gewicht en gedrag vooral.

Ook voor Barre is het nu feest want hij is begonnen met lopen. Natuurlijk is het net alsof je naar een film van Bambi kijkt en liggen we steeds weer in een deuk. Nadeel voor Barre is natuurlijk dat hij zijn oogjes nog niet open heeft en dus niet ziet waar hij nu eigenlijk loopt, en ja dan stoot hij dus regelmatig ergens tegenaan of valt ergens over. Kortom een zeer komisch tafereel.

Binnenkort meer...