Ons Blog

Ons Blog

Het wel en wee

Alweer 4 dagen oud

zo-lekker-die-hond-om-te-slapen
baron-en-zijn-konijn
bumper-en-baron-met-het-konijn
bumper-in-diepe-slaap
lekker-dicht-tegen-elkaar
warmte-lamp
zo-lekker-die-hond
zo-lekker-die-hond-om-onder-te-kruipen
zo-lekker-die-hond-om-te-dromen
zo-lekker-die-hond-om-te-klauteren
zo-lekker-die-hond-om-te-kroelen

Vandaag zijn onze jongens alweer 4 dagen en zijn ze al goed aangekomen. Ze wegen nu allebei al ruim een kilo en worden steeds actiever. Baron heeft nog een klein beetje problemen met zijn gulzigheid waardoor hij soms wat kortademig wordt dus moeten we hem af en toe een beetje afremmen in zijn gulzigheid. De jongens bewegen al geweldig, er wordt inmiddels al heel wat door de puppy bak gekropen en af en toe lijkt het al wel of ze al willen gaan staan. Ze hebben echt al erg veel power in die kleine lijfjes. Nu is het dus ook de tijd van de onbenullige bewegingen, ze willen nu al veel ondernemen maar onderschatten daarbij zichzelf dan is dat hoofdje toch ineens zwaarder en rollen ze weer om.

Vanaf vandaag hebben we een grote knuffelhond in de puppy bak gelegd en hier kunnen ze zich lekker op uit leven. Lekker tegen aan kroelen en bovendien lekker op klimmen en klauteren. Ook beginnen ze nu al met geluiden te maken en het lijkt soms al echt op een soort van kefje. Kortom de jongens ontwikkelen zich volop. Op dit moment verliest Fay nog regelmatig bloed en dus hebben we haar vandaag maar even gewassen zodat zij ook weer een beetje fris is. Ze is op dit moment nog steeds erg bezig met haar kindjes. Als er eentje een geluidje maakt staat zij gelijk bij de puppy bak. Ook met het uitlaten wil zij eigenlijk nog zo snel mogelijk terug naar huis, dus heeft ze binnen 200 meter geplast en gepoept en dan wil ze weer zo snel mogelijk terug. Eten wil ze eigenlijk alleen nog maar in de puppy bak. Als we haar buiten de bak voeren gaat ze met de bak schuiven richting haar kinderen en als we dan de bak in de puppy bak zetten gaat kruimel wel eten.