En dan is het alweer weekend

Sinds de laatste update is er alweer bijna een week voorbij en tja het enig wat we eigenlijk kunnen zeggen is dat het erg goed gaat met de muiters en dat ze nu echt goed beginnen te groeien.

Het weer is de afgelopen week uitzonderlijk mooi (zeker voor de tijd van het jaar) en dus kunnen ook de pups lekker veel naar buiten. En wat een feest is dat, er wordt lekker gespeeld en ja met dat lekkere zonnetje is het ook voor ons genieten. De pups raken nu ook steeds meer gewend aan het buiten zijn en dus wordt er ook steeds vaker de behoefte gedaan. Maar doordat de grond natuurlijk nog wel redelijk koel is blijft het wel oppassen dat de dus niet te veel stil gaan liggen waardoor ze teveel zouden kunnen afkoelen.

Na de drukte van het afgelopen weekend is het wel even lekker om de rust terug te pakken, dus de eerste dagen maar even lekker rustig aan. Op woensdag krijgen we nog even gezellig bezoek van waterwerk vrienden die toch ook wel even wilden puppy knuffelen. Gezellig even bij kletsen en vooral genieten van die kleine bolletjes.

Op vrijdag maken we de eerste wandeling met Fay en haar pups in de Doggy ride. Op deze manier kunnen de pups al vast aan wat meer buiten invloeden wennen zonder dat we bang hoeven te zijn dat ze iets op zouden kunnen lopen. Natuurlijk mogen die kleintjes nog helemaal niet buiten lopen maar met deze kar wennen ze al wel lekker aan allerlei geluiden en zo.

Op zaterdag staat het eerste puppy bezoek al weer gepland en met die weersvoorspellingen beloofd het een heerlijke dag te worden. Vandaag komen alleen een van de toekomstige reu eigenaren dus even alle tijd. Tussen de middag komen er ook nog wat kinderen uit de buurt met leuke speeltjes en wat lekkers voor Fay. En na een in eerste instantie wat voorzichtige kennismaking wordt er uiteindelijk lekker met de puppen geknuffeld. Ook het nichtje van Gert is dit weekend overgekomen en zij krijgt ook maar geen genoeg van die muiters. Aan het einde van de middag gaan we er nog even lekker met Fay en Tank op uit, terwijl Baron even lekker op tafel mag voor een lekkere borstelbeurt. Het is de eerste keer sinds lange tijd dat we met Fay weer eens een flinke wandeling maken en eenmaal thuis weet ze niet hoe snel ze weer bij de kleintjes moet komen.

Morgen weer meer puppen bezoek en dan wellicht ook weer een kleine update.