Bijna twee weken alweer

Zo en dan is het alweer zondagavond en zijn de pups al bijna twee weken. En oh oh wat zijn ze alweer vooruit gegaan. De gewichten schommelen nu al rond de twee kilo en dus zijn het al flinke pups aan het worden en dat ga je nu ook merken wanneer je er een op tilt. Ook worden ze nu steeds bewegelijker en daar heeft Fay het af en toe toch ook best moeilijk mee, want ja die pups drinken nu toch wel heel erg enthousiast en als je dat ziet denk je af en toe wel, moedertje, moedertje, wat moet je wat doorstaan maar oh wat doe je dat toch goed.

Vandaag had mams wel een soort van of-day en kan ze haar draai niet helemaal vinden en dus laten we haar vandaag maar een beetje haar gang gaan en wanneer ze dan even in de (koele) hal wil liggen is dat geen probleem. Toch staat mams er weer op tijd bij wanneer zij denkt dat het tijd is om haar pups weer wat te drinken en zo werden we vanmorgen om 6 uur ook al middels een lekkere lebber van de bank geschopt... Hup hup baasjes help eens even met voeden.

Inmiddels zijn de pups ook voorzichtig begonnen met lopen en ja dat is wel zo’n vertederend gezicht. Staan ze net redelijk vallen ze weer op hun kontje of blijkt dat hoofdje toch nog te zwaar. En dus lijkt het nog niet heel erg op lopen maar vertederend is het wel. De oogjes zijn nog steeds niet open maar we kunnen nu al wel duidelijk zien dat dit niet lang meer zal duren. Wie weet morgen...

Vandaag zijn de pups voor het eerst ontwormd, en gelukkig hebben ze hier bijna geen last van gehad. De volgende keer is pas weer over twee weken, dus weer even rust.

Tank en Baron zijn inmiddels ook helemaal aan de nieuwe situatie gewend en gaan lekker rustig bij de puppiebak of ergens anders liggen. Voor Baron is het natuurlijk wel een grote uitdaging en dus staat hij regelmatig met zijn neus over de rand te kijken, maar gelukkig blijft het daarbij.