De B tjes van het Wilmershof

Met de jongens gaat het deze eerste dagen al heel erg goed. Al vrij snel was er al een duidelijk verschil in karaktertjes zichtbaar. Barre is een echte drukte maker en Baron lijkt nu nog een beetje de rustige van het stel. Barre is vanaf het begin al heel erg fanatiek met het drinken hij drinkt dan ook in alle posities, het maakt hem echt niet uit of hij nu op de kop ligt of dat hij netjes aangelegd ligt, hij drinkt met zijn hele lichaampje en trappelt heel erg veel met zijn voetjes.

Met het aanleggen leggen we de jongens op zo’n 20 centimeter afstand van Fay en dan is het de bedoeling dat ze zelf richting Fay kruipen. Dit gaat meestal goed maar soms komt Barre als eerste bij een poot en gaat daar dan driftig op zoek naar een tepel. Dus dan sturen we hem maar even bij.

Verder groeit Barre al geweldig goed. Ook is donderdag nacht zijn navelstrengetje afgevallen. We gaan ongetwijfeld nog veel met hem mee maken met hem deze 8 weken. Baron was in het begin duidelijk wat slomer dan Barre. Baron had in het begin wat moeite met drinken, het leek er bijna op dat hij gewoon weer in slaap viel. Dus hebben we hem een glucose oplossing gegeven zodat hij wat meer kracht zou en dat werkte. Vanaf dat moment drinkt ook Baron met volle teugen en is soms ook te gulzig.

Baron kruipt het liefst dicht bij zijn moeder, als hij klaar is met drinken kroelt hij langzaam bij mams tussen de benen om daar een beetje te gaan slapen. Nu Baron iets beter drinkt gaat hij ook iets meer bewegen.

Ook Baron groeit al goed hij is in deze eerste 48 uur ook al goed aangekomen. We zijn echt ontzettend gelukkig met onze jongens en we proberen er op dit moment zoveel mogelijk van te genieten want voor je het weet zijn het al echte pummels...

Binnenkort meer.