Nog steeds afwachten

Inmiddels is het alweer dinsdag 6 november en zijn we nog steeds aan het afwachten. Afgelopen nacht is Fay wel redelijk onrustig geweest veel graven en vooral ook veel zuchten en kreunen.

Gistermiddag is eindelijk de melk productie op gang gekomen en dus kunnen we er inmiddels vanuit gaan dat Fay in staat zal zijn om straks melk te gaan geven, ook al zouden we uiteindelijk moeten gaan kiezen voor een keizersnee.

Tot nu toe was dit vooral onze grootste zorg, voor de eerste 48 uur is het erg belangrijk dat de pups zoveel mogelijk moedermelk binnen krijgen om hun immuunsysteem goed op gang te brengen. We weten dat een natuurlijke bevalling er eigenlijk niet meer inzit maar hopen wel dat ze zelf in elk geval al een beetje op gang komt.

Voor ons wordt het steeds moeilijker om gewoon rustig te blijven en de afleiding te zoeken in allerlei andere dingen maar we weten gewoon dat het moet. Dus staat Robert nu maar weer ramen te lappen en ben ik maar even deze update gaan schrijven.

Straks weer even een stukje lopen en dan nog maar weer masseren en kroelen in de puppy bak. Wel is het heel erg fijn om te weten dat iedereen zo met ons mee leeft via Facebook, What's app en natuurlijk de gewone telefoontjes. Mede daardoor houden we de moed er toch maar in, en natuurlijk die zwarte beertjes die we straks zullen zien kruipen.

Hopelijk kan ik me snel melden met goed nieuws...