De laatste weken dracht

Inmiddels is het dinsdag 23 oktober en hebben we nog ongeveer 2 weken te gaan. Aan Fay is nu duidelijk te zien dat ze drachtig is. Ze wordt dikker en lijkt wel de gehele dag honger te hebben.
Op dit moment krijgt ze al speciale voeding voor zogende teven en de hoeveelheid wordt langzaam opgevoerd. Ook qua doen en laten begint ons meisje nu echt te veranderen. Ze wordt steeds rustiger en aanhankelijker.
Normaal gesproken zoekt Fay altijd een lekker rustig plekje uit om te liggen, nu zoekt ze ons steeds weer op en wil steeds weer gekroeld en gekriebeld worden.

Donderdag gaan we de puppiebak opzetten en dan zal de woonkamer dus wel even flink verbouwd moeten worden. Fay kan nu aan de puppiebak gaan wennen zodat ze deze straks als haar nest zal gaan zien. Aanstaande maandag gaan we nog even met haar voor een laatste controle naar de dieren arts. We zullen met hem dan ook nog even de laatste details bespreken.

Op deze dag is het 56 dagen sinds de eerste dekking en dus kunnen we de bevalling ook spoedig verwachten. Wij denken dat Fay rond het volgende weekend zal bevallen.

Meer nieuws volgt.