Fay is loops

HET IS ZOVER...

Woensdag 29 augustus hebben we ontdekt dat Fay loops is geworden en beginnen alle bellen dus te rinkelen.
De volgende dag hebben we meteen een afspraak gemaakt bij de dierenarts om haar progesteron te laten meten en een uitstrijkje te laten maken.
’s Middags om 14.00 kunnen we er terecht en aan het eind van de middag krijgen we al het eerste progesteron waarde en deze staat al meteen op 2.0. Bij een waarde rond 5 zijn de eitjes rijp en rond de 10 zal mevrouw ontvankelijk zijn.

Dus voor de volgende morgen moeten we opnieuw de waarde laten meten en dan zit ze dus al op waarde 3.0, normaal gesproken stijgt de waarde maar met een paar tienden per dag en duurt het hele proces ongeveer 12 dagen. Bij Fay gaat het sneller en dus kunnen we verwachten dat er waarschijnlijk halverwege de volgende week een eerste dekking plaats zal vinden.

Op het moment van het schrijven van deze update is het inmiddels 6 september en heeft de dekking al plaatsgevonden.