Fay is jarig

Op 1 augustus werd Fay 3 jaar en dat hebben we natuurlijk wel een beetje gevierd. Pannenkoeken zijn een ware traktatie voor onze lekkerbek dus deze heeft ze vandaag wel verdiend. Doe daar nog een lekkere kluif bij en de dag van mevrouw is weer helemaal goed.

Verder verloopt deze maand redelijk rustig. Veel activiteiten zijn vanwege warmte afgelast en het is met die warmte toch ook prettiger voor de honden om ze maar lekker hun eigen gang te laten gaan en ze zoveel mogelijk in de schaduw te laten. In de Newfy hoek hebben we een badje neer gezet voor de verkoeling maar heel veel meer dan lekkers uit het water halen doen ze er eigenlijk niet mee.

Terwijl zij lekker in de schaduw liggen hebben wij nog veel tijd aan de tuinverbouwing kunnen besteden. Na de overkapping voor Tank en Fay hebben we er ook maar een voor onszelf gebouwd en eind augustus is deze gelukkig bijna klaar. We hadden afgesproken dat we tot en met het laatste weekend van augustus nog aan klusjes in de tuin zouden werken en dan moest dat maar eens klaar zijn (volgend jaar wordt het wel weer zomer).