Herstel Tank TTA operatie 01-01-12

Op 28 december hadden we weer een afspraak met de dierenarts. Er zouden foto's gemaakt worden om te kijken of het titanium goed was aangegroeid en de botstructuur zich weer herstelde.

De foto's worden gemaakt onder een roesje dus Tank moest nuchter blijven. Normaal is tank 's morgens niet een echt goede eter maar dan zul je natuurlijk net zien dat ie bij zijn bak blijft wachten op zijn eten.

Om twee uur uiteindelijk naar de dierenarts. Deze wil eerst even gewoon naar Tank kijken, het lopen gaat goed en ook de wond ziet er goed uit. Dan krijgt hij zijn spuitje en moeten we wachten tot het roesje begint te werken.

Na een kwartiertje worden we weer geroepen, inmiddels is het roesje goed in gewerkt en kunnen we Tank niet meer in de benen krijgen dus wordt er een brancard gehaald maar het valt niet mee om Tank met zijn 62 kilo in de lucht te krijgen.

De foto ziet er uiteindelijk heel erg goed uit. Het bot begint al goed aan te groeien en zal nog ongeveer 3 weken nodig hebben om uit te harden en dan zijn er geen kwetsbaarheden meer en kan hij alles weer doen. We mogen nu wel weer 3 kwartier met hem lopen als dit maar op gelijkmatige ondergrond is.

Nu dus nog even niet de wilde trucjes op het Lutterzand maar nog even simpel op het fietspad. We hebben maar 1 nadeel en dat is dat Fay loops is geworden dus we moeten hem nu regelmatig terechtwijzen omdat hij steeds wil donderjagen (vieze reutjes gedrag).

In de tweede helft van januari mag hij dan weer alles doen maar zullen we wel moeten zorgen dat zijn bespiering weer sterker wordt en dus krijgt hij ook Hydro-therapie.