September 2017

We zijn al weer een week verder sinds mijn laatste post hier. Gelukkig gaat alles heel erg goed maar in combinatie met werk is het toch ook wel even afzien en wennen aan de drukte en vermoeidheid. Maar nee ik ga hier nou niet lopen klagen hoor, de tijd met Chava en pups is gewoon een cadeautje waar we erg veel van genieten.

 

De eerste 48 uur

 

Zo de eerste 48 uur zitten er inmiddels op en daarmee ook de meest kwetsbare tijd. We hebben het goed doorstaan, en Chava en haar pups ook gelukkig.

We waren het afgelopen weekend al voorbereid om vooral thuis te blijven omdat we natuurlijk wisten dat Chava zou kunnen bevallen. Afwachten en hier en daar wat dingetjes doen en ook lekker bankhangen zodat Chava niet onrustig zou gaan worden. Zaterdag zien we dat haar temperatuur begint te dalen en dan weten we het zal gaan gebeuren de komende 24 uur. Maar in de loop van de avond begon ze toch flink druk te doen ( ijsberen, piepen, janken, aanhankelijk doen). Ze haalde van alles uit de kast en dus besluiten we toch nog maar even de dieren arts te bellen.