May 2014

CAya

Op 24 mei is het dan eindelijk zover... We gaan de stambomen van Caya en Cas brengen en dat betekent dus dat we de puppy's weer lekker knuffelen.Het is op deze dag toevallig precies 8 weken geleden dat ze bij ons werden opgehaald en zijn ze dus net zo lang in hun nieuwe huis als dat ze bij ons zijn geweest. Omdat we natuurlijkbest lang van huis zijn ( het is toch een uur en 20 minuten rijden en je wilt natuulijk ook even lekker rustig de tijd nemen) nemen we Chava deze dag maar mee. Het is natuurlijk ook voor haar heel erg leuk om de anderen weer te zien ( hopen we)

Vandaag zijn de B-tjes alweer 18 maand en wat hebben we al veel lol met die twee heren gehad. Ook al woont Barre nou niet echt in de buurt hebben we hem toch nog heel erg vaak gezien de afgelopen anderhalf jaar en daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee, want hoe heerlijk is het om te zien dat je allereerste pup zo goed terecht is geomen en is uitgegroeid zo'n heerlijk mannetje. Hoe zijn baasjes hier zelf over denken kan je verderop lezen... eerst maar eens over Baron.

Chava en Baron

De Fabby’s zijn alweer drie maand oud

Gisteren ( 3  mei ) waren de pups van Fay en Sabby alweer 3 maand oud. Het is inmiddels alweer 5 weken geleden dat alle pups naar hun baasjes ijn gegaan en dus waren we best benieuwd hoe het nu met ze zou gaan. Dit keer dus niet alleen een update van ons maar ook van de pups en hun nieuwe baasjes.

 

Chava.