March 2014

De pups zijn inmiddels allemaal bij hun nieuwe baasjes en hebben hen de eerste nacht bijna allemaal goed bezig gehouden. Maar we zijn blij dat ze inmiddels hun plekje allemaal gevonden hebben. Chava heeft wel een rustige nacht gehad maar was vandaag toch wel duidelijk van slag. Tegen onze verwachting in had ze toch veel moeite om aan de nieuwe situatie zonder broers en zussen te wennen.

<--break-><--break-><--break->ZO maar weer even een korte update

Het is nog steeds heel erg genieten van de Fabby's. Er valt eigenlijk veel te vertellen en tegelijkertijd ook niets. We hebben een heel leuk weekend achter de rug. Op zondag waren alle pup eigenaren met elkaar aanwezig en dat was eigenlijk voor het eerst. Even tijd voor elkaar en dus wat beter kennis met elkaar maken. Het weer laat het deze dag wel een beetje afweten en dus blijven we deze dag wel wat meer binnen wat natuurlijk al snel een volle bak geeft.

Ja en er is weer een week geen update geplaatst. Inmiddels weer een heel erg fijn weekend achter de rug waarbij er weer veel geknuffeld en verwend is. Op dit moment niet meer de energie om nog een goede update te schrijven dus daar nemen we morgen maar even goed de tijd voor. Wel even de tijd genomen om ook voor week zeven een album aan te maken en dat is het maar even voor het moment.

Je gaat toch merken dat het wat met je doet....

Inmiddels is het alweer dinsdag en is het alweer een paar dagen geleden sinds de laatste update. Maar ik moet eerlijk zeggen dat de dagen echt omvliegen op dit moment. De Fabby’s zijn steeds meer in beweging en de afgelopen week was het natuurlijk heel veel genieten buiten. Het weer was echt perfect voor de kleine puppen, heerlijke temperaturen en droog, en dus zijn ze bijna iedere middag lekker in de tuin geweest. Daar wordt er flink op los gespeeld en heen en weer gehuppeld. Mams houdt de boel goed in de gaten en het drinken laat ze nu toch wel veel minder toe.

Vandaag zijn alle keuzes definitief gemaakt.

Voor menigeen was het nog een heel drama want ja waar kies je nu voor als de pups zo ontzettend veel op elkaar lijken maar uiteindelijk heeft niemand compromissen hoeven te doen en is er gelukkig geen bloed vergoten. Het is een fijne gedachte dat we de pups nu gewoon bij hun naam kunnen noemen en het dus niet meer hoeven te hebben over paars of blauw maar over Caya of Cassanova.

Eerst nog maar even bij mams

En dan is het alweer maandag. Even bij komen van het weekend. EN hoe kan dat nou beter met dit heerlijke weer. In de nachten is het nog best koud en dus gaan de pups wat later in de morgen naar buiten als de boel al lekker is opgewarmd door het zonnetje. Lekker in het zonnetje betekend ook weer wat leuke foto's dus die moesten toch nog maar even geplaats.

Na die heerlijke zaterdag was het zondag ook weer genieten. De zon was weer volop aanwezig en het was zelfs nog warmer. En het is echt volop genieten en ook nagenieten. Vandaag stonden de bezoeken voor de dames weer op het programma. Natuurlijk vinden ze het ook wel leuk om de heren te knuffelen maar uiteindelijk komen ze toch voor de dametjes. In elk geval zal het weer een drukke middag worden.

 

pupje roze in de bak en Baron naast de bak wat een verschil

Sinds de laatste update is er alweer bijna een week voorbij en tja het enig wat we eigenlijk kunnen zeggen is dat het erg goed gaat met de muiters en dat ze nu echt goed beginnen te groeien.

de Fabby's zijn klaar voor het bezoek

Het eerste weekend van maart was het dan eindelijk zover…. PUPPY knuffelen voor de toekomstige eigenaren en hoe spannend is dat. Door de diverse berichtjes en telefoontjes weten we inmiddels dat menigeen de afgelopen week de dagen al aan het aftellen was en dat enthousiasme geeft ons wel een goed gevoel. Voor Fay vinden we het natuurlijk ook erg spannend allemaal want ineens zal na een periode van rust en ritme het huis ineens op de kop staan en zal het best een drukte worden.