January 2014

Puppies

Zo we hebben nog een volle week te gaan en dan kunnen de pupjes worden geboren. 

Dit weekend stond al helemaal in teken van Fay en de bevalling. Het huis is van top tot teen grondig schoon gemaakt en er zijn weer vele wassen gedraaid. Op zaterdag morgen hadden we als eerste de puppy bak opgehaald want deze moest er dit weekend toch echt in. We zijn heel erg blij dat we wederom gebruik kunnen maken van de spullen van Trees. Deze werpkist is werkelijk geweldig, zeg maar gerust de Rolls onder de werpkisten.

De puppy kast is weer gevuld

Tja de tijd vliegt. Gelukkig gaat alles erg goed. Fay is nog steeds erg kalm en houdt zich zelfs bijna niet meer met Baron of Tank bezig. We houden haar nu ’s nachts apart van de anderen en ook wanneer we naar ons werk gaan laten we haar niet bij de anderen, stel je voor dat haar nu nog iets overkomt dat de dracht in gevaar zou kunnen brengen. Als ze bij ons is kruipt ze het liefst bij ons op schoot of ze ligt volledig uitgestrekt voor het aanrecht.Inmiddels is het ook al goed aan haar te zien dat ze zwanger is want ze is al behoorlijk in omvang toegenomen. 

puppies

We verwachten pups uit de combinatie Fay van het Stolzhof en Ambassador van Borghende. 

Vandaag ( vrijdag 3 januari 2014) hebben we bij de dierenarts door middel van een echo gekeken of Fay drachtig was en OH OH wat waren we blij toen we de vruchtblaasjes op het beeldscherm zagen. Onze Fay is verwacht pups van die lieve Sador.