December 2012

Hello stranger

Dit keer een latere update. De jongens zijn alweer zeven weken geweest en hebben alweer veel achter de rug. Vorige week waren ze natuurlijk al geënt en zijn ze een later in de week ook weer ontwormd. Daarna is de raad van beheer ook nog langs geweest en zijn ze gechipped en dus nu zijn ze officieel geregistreerd als Bumper ( Barre) en Baron. En van dit alles hebben ze gelukkig maar heel weinig last gehad. De dag na de eerste vaccinatie waren ze wel veel rustiger en sliepen ze veel meer, maar dat hoort erbij.

Kerst groet

En de jongens zijn deze week alweer 6 weken oud en dus zijn we alweer ruim over de helft van de puppy periode. En dat is aan de jongens ook te merken. Naast het feit dat ze natuurlijk erg goed groeien zijn ze nu ook al echt aanwezig. Tussen de voedingen wordt er nu steeds minder geslapen en wordt er meer gespeeld en Fay is regelmatig bezig met het bijsturen van de pups wanneer deze iets te wild of ondeugend zijn. Ze pakt ze dan gewoon in hun nek of corrigeert ze met haar poot dus ook opvoeden doet Fay prima.

Barre en Baron

Vandaag zijn de jongens alweer een maand oud. De tijd vliegt echt voorbij eerder hoorden wij al van anderen hoe snel de tijd gaat op het moment dat je puppy’s hebt en dit is dus echt zo. Daarbij groeien de jongens ook nog eens heel erg hard dat het nu al bijna niet meer voor te stellen is hoe klein ze waren… Naar buiten gaan begint al een echt feestje te worden, de jongens spelen en ravotten er al flink op los.

Sweat dreams

Het is nu echt genieten van onze jongens. Uiteraard groeien ze als kool maar ook gaan ze steeds meer op ontdekkingstocht. Ze beginnen nu al echt met elkaar en met speeltjes te ravotten en dat is natuurlijk geweldig om te zien. Het pap eten gaat met steeds minder geklieder en ook weet de baas hier steeds schoner vanaf te komen. Zaterdag was het lekker droog weer en dus mochten de jongens voor het eerst naar buiten en hoe geweldig is dat. We hadden een lekker vetbedje neer gelegd zodat ze niet op de koude grond hoeven te liggen maar natuurlijk zijn al die steentjes ook erg interessant.