July 2012

Ook deze maand geen wandeling in Barchum. Het camping seizoen is inmiddels begonnen en dan is het niet handig als we daar met ongeveer 20 honden gebruik maken van hun ruimtes. Dus is er in de maanden juli en augustus geen wandeling.
Dit keer beginnen we de maand niet met de wandeling in Barchem. De heren hebben erg veel aandacht voor Fay en het lijkt er erg op dat ze loops zal gaan worden dus willen we de snuffel ellende deze keer maar besparen. Bovendien zat een van ons voor het werk dit weekend in Bergen op Zoom dus hebben we deze maand de wandeling overgeslagen. En op 5 juni vinden we dan bloed vlekjes op de vloer maar ook een grote plas. Door loopsheid kan het hele plas gedrag van mevrouw veranderen en dus plegen we onze telefoontjes om iedereen te waarschuwen dat het gaat gebeuren.
De maand mei begon zoals gebruikelijk weer met de maandelijkse wandeling in Barchum. Dit keer staat er een workshop vacht verzorging op het programma en dus wordt de ringtraining deze keer geschrapt. Als iedereen aanwezig is gaan we met zijn allen eerst weer even lekker het bos in. Ondanks dat het al mei is, is het nog steeds erg koud en dus komen we na een uur behoorlijk afgekoeld weer bij de Heksenlaak. Dus eerst maar even opwarmen met een kop koffie.