March 2012

Maart begon met de maandelijkse wandeling van de regio oost. Gelukkig was het dit keer veel minder koud dan de vorige keer en dat was ook te merken aan de opkomst. Dit keer was bijna iedereen er weer en was het dan ook een gezellige wandeling. We begonnenĀ zoals gebruikelijk met het onderdeel ringtraining. Voor ons was dit de laatste kans om nog een beetje met Fay in groepsverband te oefenen voor de clubmatch, dus besluiten we er even voor te gaan. Helaas heeft Fay er niet zo heel veel zin in en doet dus niet heel erg haar best.
Met Tank gaat het nu gelukkig weer echt goed. Hij loopt met gemak weer een wandeling van een uur. Sinds de temperatuur buiten weer iets aangenamer is ( boven vriespunt) mag hij ook weer samen met Fay in het buitenverblijf. De vacht aan zijn been begint gelukkig ook weer aardig te groeien maar het zal nog wel even duren voordat dit weer volledig is bijgegroeid. Het is nu ruim 4 maand geleden sinds de operatie en wij kunnen er nu met een goed gevoel op terug kijken, voor de operatie kon Tank niet meer lopen of staan op zijn poot. Hij zakte er gewoon helemaal door en viel op de grond.
Op dit moment hebben wij geen nestje gepland.We zijn al wel aan het kijken naar een geschikte reu voor Fay waar we een planning voor willen gaan maken voor 2014.